was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ervaringen met het werkboek

“Door het werkboek geniet ik meer van de kleine dingen in het leven”

By 3 december 2020 mei 25th, 2021 No Comments

Ik heb iemand nodig die mij doelen geeft en zorgt dat ik progressie maak. Eva luistert goed naar je verhaal en stelt de juiste vragen. Ook deelt ze haar eigen ervaringen wat het persoonlijk, maar ook motiverend maakt om met het werkboek aan de slag te gaan.

Ik heb geleerd om te kijken naar waar ik energie van krijg in het leven en waar ik oprecht blij van word. De doelen die je stelt zijn niet het belangrijkste, maar wel een mooie graadmeter om naar toe te werken. Het proces is het meest leerzaam.
Ik geniet nu meer van de kleine dingen in het leven en zie vaker de positieve kant in plaats van de negatieve kant van een gebeurtenis. Het werkboek geeft je veel handvatten om veerkrachtiger in het leven te gaan staan. Misschien gaat dit met kleine stapjes, maar elk stapje vooruit is er eentje in de goede richting. Actie – motivatie – inspiratie – actie.

-Ellen

Eva Wennekes

Author Eva Wennekes

More posts by Eva Wennekes

Laat een bericht achter