was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ervaringen met het werkboek

“Door het werkboek heb ik meer regie gekregen over mijn eigen leven”

By 25 september 2020 mei 25th, 2021 No Comments

Door het interactief werkboek heb ik meer regie gekregen over mijn eigen leven en heb ik een betere balans tussen belasting en ontspanning.

Qua persoon ben ik iemand die het liefst gister al haar doelen behaald heeft, maar het interactief werkboek heeft mij geleerd om realistische doelen te stellen en meer naar het proces te kijken. Hierdoor vraag ik niet te veel van mijzelf en zorg ik af en toe voor wat meer ontspanning.

Verder heb ik meer persoonlijk leiderschap ontwikkeld door minder of niet te twijfelen over keuzes. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik minder om bevestiging vraag en minder keuzestress ervaar.

Het is een heel fijn interactief werkboek die je inzicht geeft in jouw leven en die handvatten aanreikt om de regie in eigen handen te nemen. Doordat Eva voorbeelden geeft vanuit haar eigen leven voelt het persoonlijk en geeft het ideeën om verder te kijken.

Ben jij opzoek naar meer balans in je leven en wil je de regie over je eigen leven? Dan raad ik je het interactieve werkboek zeker aan!

– Loes

Eva Wennekes

Author Eva Wennekes

More posts by Eva Wennekes

Laat een bericht achter