was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ervaringen met het werkboek

“Het werkboek heeft mij geleerd dat niet alles perfect hoeft te zijn om gelukkig te zijn”

By 10 november 2020 mei 25th, 2021 No Comments

Met behulp van het werkboek heb ik echt even de tijd voor mezelf genomen.

Ik vond het dan ook erg fijn om echt een keer stil te staan bij wie ik nou eigenlijk ben, wat ik graag zou willen en waar ik echt gelukkig van wordt. En natuurlijk wist ik ongeveer wat mijn sterke- en zwakke punten zijn, maar door er echt een keer bewust over na te denken kun je er ook echt wat mee.

Met behulp het werkboek ben ik hier dan ook heel bewust mee aan de slag gegaan en heb ik mijn zwakke punten om kunnen zetten naar realistische doelen. Doelen stellen en dit direct in de praktijk brengen heb ik dan ook echt meegekregen uit het werkboek. Ook heb ik geleerd dat niet alles perfect hoeft te zijn om gelukkig te zijn en dat fouten maken bij het leven hoort. Ik kijk dan ook met een veel positievere blik naar het leven en voel minder de druk om altijd maar te presenteren voor een ander.

De quotes ‘’wacht niet tot jouw reserves op zijn maar zorg dat de batterij is opgeladen’’ en ‘’het stellen van realistische doelen vergroot je zelfmotivatie’’ blijven me dan ook echt bij.

Het werkboek ‘Veerkracht zonder te zweven’ is echt een aanrader om jezelf beter te leren kennen en om je persoonlijke groei centraal te zetten.

-Fanny

Eva Wennekes

Author Eva Wennekes

More posts by Eva Wennekes

Laat een bericht achter