was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ervaringen met het werkboek

“Ook het contact met Eva is erg fijn doordat zij ook haar eigen ervaringen deelt”

By 9 december 2020 mei 25th, 2021 No Comments

Het interactieve werkboek ”Veerkracht zonder te zweven” is een werkboek waar ik op dit moment in mijn leven veel aan heb gehad. Het werkboek stipt belangrijke punten aan die ik zowel in mijn studie als mijn persoonlijke ontwikkeling kan toepassen. Ook het contact met Eva is erg fijn doordat zij ook haar eigen ervaringen deelt en altijd de juiste vragen weet te stellen!

Waar het werkboek mij vooral bij geholpen heeft is dat ik steeds beter kan omgaan met de druk die ik mezelf opleg om alles te willen doen en daardoor niet alles 100% kan doen terwijl ik dat wel zou willen. Het werkboek en de gesprekken met Eva hebben me geholpen om hier steeds bewuster mee om te leren gaan.
Eva weet de juiste vragen te stellen en is een fijne gesprekspartner waarmee ik vanaf moment 1 lekker kon babbelen over van alles. Het is fijn dat zij ook haar eigen ervaringen deelt en zich ervan bewust is en uitspreekt dat dingen soms natuurlijk niet zo makkelijk lijken als dat we zeggen.

-Annefleur 

Eva Wennekes

Author Eva Wennekes

More posts by Eva Wennekes

Laat een bericht achter