tak veerkracht

Ik ben Eva

De passie om andere mensen te coachen zat er altijd al sterk in. Het is mijn drijfveer om andere mensen, waar ze vast lopen, verder te helpen. Ik wil mensen helpen om de mooie kanten van zichzelf te zien, te waarderen en te benutten!

“Ik heb zelf ook veel geworsteld met prestatiedruk en zelfkritiek”

Logo tak half veerkracht

Achtergrond

Ik heb de HBO opleiding Sportkunde afgerond waarin ik heb geleerd om verschillende coaching technieken en methoden toe te passen. Daarnaast heb ik tijdens de opleiding het Coachbureau Sport en Bewegen opgericht met als doel om het studentenwelzijn onder de aandacht te brengen. Ik heb hierbij events en workshops georganiseerd en studenten gecoacht op het gebied van hun mentale welzijn.

Ik vind het tof dat ik nu zelf de vrijheid heb om nieuwe dingen te ontwikkelen én uit te voeren. Daarnaast hoop ik anderen te inspireren met mijn verhalen. Ik wil echt impact maken en dat doe ik met veel passie en overgave!

Tijdens de oprichting van het Coachbureau heb ik ontdekt dat er naast mijn passie voor coachen ook een passie is voor het ondernemerschap. De combinatie van het coachen en het ondernemerschap heeft geleid tot de oprichting van Achieve Happiness.

Eva online interactief werkboek veerkracht kaft
Logo tak half veerkracht
Eva veerkracht

What’s next?

De coaching en het interactieve werkboek zijn pas het begin van mijn ambities. Het is mijn droom om honderden millennials met Achieve Happiness te helpen. Ik laat ze zien hoe ze de regie over hun eigen leven kunnen nemen en houden! In de toekomst komt er een vervolg op het interactieve werkboek. Daarnaast ga ik groepstrainingen ontwikkelen én events en lezingen organiseren.

Blijf jij mijn dromen volgen?

“Een veerkrachtig leven zorgt ervoor dat ik veel bewuster leef en meer vertrouw op mezelf”.

Logo tak half veerkracht

Nieuwsbrief inschrijving

Wil je geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van de nieuwste producten, acties en story’s?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De coaching van Eva voelt niet als coaching maar als advies van een vriendin. Ze deelt eigen ervaringen waardoor ik niet het idee dat ik de ‘enige’ ben die met dit soort dingen worstelt. Het geeft een fijn gevoel omdat ik weet dat de dingen waar ik tegen aan loop nu ook opgelost kunnen worden.

Lotte

Eva haar coaching heb ik als prettig ervaren. Ze is super behulpzaam en ze luistert heel goed naar je. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een goede planning samen met haar heb gemaakt waardoor ik mijn tijd veel beter kon indelen om te leren voor mijn studie. Hierdoor heb ik dan ook al mijn herkansingen gehaald!

Jay

Bij Eva kon ik altijd mijn verhaal kwijt. Ze heeft een goed luisterend oor en oordeelt niet. Ze stelde mij ook prikkelende vragen om tot nog meer antwoorden te komen. Ik voelde mij altijd erg op mijn gemak tijdens de coach sessies, had echt het gevoel dat ik er mocht zijn en niet de enige was die bepaalde dingen meemaakte.

Juliette

“Ik vind de coaching van Eva heel erg fijn. Eva biedt niet alleen maar een luisterend oor, maar ze gaat ook samen verder kijken naar de thema’s uit het werkboek. Ze geeft handvatten en handige tips waar je echt mee aan de slag kan. Dankzij het werkboek en de coaching van Eva durf ik te zeggen dat ik goed op weg ben om een veerkrachtiger leven te leiden”!

Kim
tak veerkracht

Contact opnemen

Heb je interesse of wil je graag meer weten? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.