was successfully added to your cart.

Winkelmand

Persoonlijk verhaal

“Het is echt de moeite waard om tijd in jezelf te steken”

By 21 juli 2020 mei 25th, 2021 No Comments

3 jaar geleden ben ik met persoonlijke ontwikkeling begonnen.
Ik was niet altijd even gelukkig. Ik had een moeilijke thuis situatie en op het werk ging het ook niet altijd even goed.
3 jaar geleden kwam alles samen; stress door situaties thuis en ontslag op het werk.


Ik wist het allemaal even niet meer en mijn gezondheid leed hier enorm onder.


Ik ben verschillende boeken gaan lezen over mindset en de ‘law of attraction’. Stapje voor stapje ging het beter maar ik was er nog niet. In maart 2019 overleed mijn zus op 37 jarige leeftijd. Toen besefte ik “het leven is te kort”. Bij één van haar teksten op haar telefoon kwam ik deze quote tegen: “We only die once. We live everyday”. Dit was een wake up call voor mij. In één jaar tijd ben ik mijzelf meer en meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Het is echt de moeite waard om tijd in jezelf te steken!

-Darcy

Pittig Bakkie

Author Pittig Bakkie

More posts by Pittig Bakkie

Laat een bericht achter